home computer TV verkoop installatie reparatie zenderlijst adres contact

 

Installatie

Bij ons gekochte apparaten wordt natuurlijk gratis ge´nstalleerd. Maar heeft u een apparaat elders gekocht en het installeren wil niet lukken of ziet u dat niet zitten om dat zelf te doen. Dan kunnen wij dat ook voor u doen.  Tegen een van te voren afgesproken tarief en op een afgesproken tijd komen we bij u langs en installeren wij voor u de door u aangeschafte apparatuur.

Of het nu gaat om de Tv of de Pc met alle bijkomende apparatuur, wij kunnen dit voor u installeren. Uw nieuwe tv moet ook echt goed beeld hebben. Wilt u op uw Pc of laptop met draadloosinternet werken, of wel overal in huis en zelfs van de zomer buiten kunnen internetten, dat kan. Eventueel slecht beeld op ander kamers? Ook dat kunnen we voor u nakijken en eventueel verhelpen.  Wij installeren: internet, digitale tv, HD tv, routers, netwerken, geheugen, besturingssystemen, software, dvd spelers, home cinema systemen, schotels, printers.

U belt, legt uit wat het probleem is, we maken een afspraak en komen bij u thuis, op een afgesproken tijd, om de apparatuur zo te installeren, dat het ook echt werkt.

 

 

hk electronics  is er voor u.
 

                     hk electronics   Slot 4            7608 ND  Almelo         0546 828757         contact per e-mail: hkelectronics