home computer TV verkoop installatie reparatie zenderlijst adres contact

 

TV

verkoop   Op zoek naar een nieuwe TV? Van wie kan u beter advies krijgen dan van de technische man, die  weet, over welke kwaliteit we spreken. Naast een mooi design wilt u ook een kwalitatief goed apparaat. Moeten er ook andere apparaten aangesloten worden op de TV, voor het thuisbioscoop gevoel? Denk daar aan bij het aanschaffen van de tv.

 

installatie  Bij ons gekochte apparaten wordt natuurlijk gratis ge´nstalleerd. Maar heeft u de TV elders gekocht en u heeft problemen, om alles op elkaar aan te sluiten, dan kunnen wij ook de apparatuur installeren en aansluiten. Tegen een van te voren afgesproken tarief en op een afgesproken tijd komen we bij u langs en sluiten voor u de apparatuur aan.

 

reparatie   Bijna alle merken TV's kunnen wij repareren. Bekende merken kunnen vaak nog dezelfde dag gerepareerd worden. Als u de TV  's morgens brengt kunt u hem in de namiddag weer ophalen. Is het onderdeel niet op voorraad dan is de TV meestal de volgende dag  klaar.


 

       hk electronics      Slot 4              7608 ND  Almelo                     0546 828757                 contact per e-mail: hkelectronics